Mandskorets nye dirigent

Mandskorets dirigent

Efter Jens Bauer desværre måtte stoppe som vores dirigent, idet der ikke var timer nok i døgnet til at passe alle hans gøremål, har vi været så heldige at Hanne Storm har sagt ja til at styre alle os mænd. 

Hanne er organist i Egernsund og Kværs kirke.

Hanne B. Storm flyttede i 2016 fra Sindal til Egernsund for at blive organist i Kværs og Egernsund kirke. Ud over sin uddannelse og erfaring som organist har Hanne B. Storm sideløbende efteruddannet sig som både korleder og dirigent, ligesom hun siden 2001 har været dirigent og leder for forskellige kor. Herunder blandt andet i 6 år for Sindal Mandskor. Hun har således både sin teoretiske baggrund og den praktiske erfaring i orden.

Hanne styrer koraftenerne med sikker hånd. Vi og hende er ikke i tvivl om, hvem der bestemmer, men hele tiden med en dejlig humor, som får humøret hos alle til at stige og derfor også får os til at nyde hver koraften.

Dirigentskiftet har betydet, at Mandskoret både har måttet skifte øvedag og øvested. I stedet for at øve om tirsdagen på Dybbøl Skolen blev øveaftnerne flyttet til om torsdagen til Alssund Gymnasiet.  Det kan selvfølgelig godt være lidt problematisk at skifte øveaften, idet det ikke er sikkert, at alle kan en anden aften. I dette tilfælde har det dog vist sig at være en fordel, da ingen har måttet melde fra, mens der til gengæld er kommet nogen til, som ikke har kunnet om tirsdagen.